تاريخ : دوشنبه 20 خرداد1392 | 16:16 | نویسنده : حمیده ツ
تخم مرغ ۲ عدد          ماست ۱ پیمانه          آرد برای هر تخم مرغ ۵ الی ۶ ق غ                بکینگ پودر ۲ ق غ

گردو .کشمش . پودر گل محمدی . هل از هر کدام به میزان لازم       وانیل ۸/۱ ق م     روغن مایع ۳ ق

 

 

مواد لازم برای شیره :

شکر ۱/۵ لیوان          گلاب ۱ لیوان      زعفران مقداری     (به جای شکر میتونید از شیره انگور استفاده کنید)

 

 

 

 

ابتدا ماست و بکینگ پودر رو مخلوط می کنیم  تا حجمش دو برابر بشه

تخم مرغ و وانیل رو مخلوط میکنیم بعد ماست رو اضافه میکنیم بعد گردو و کشمش و هل و پودر گل محمدی رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و  در آخر آرد رو بهش الک میکنیم  و به آرامی هم میزنیم

(این مراحل ساده بود برا همین عکس نذاشتم براتون )

بعد قال سلیکونیمون رو چرب میکنیم و از موادمون ۱ قاشق میریزیم داخل قالب ؛ همه قالب که پر شد چند ضربه به قالب میزنیم تا هوای داخل قالب بیرون بیاد و خاگینه ها بعد پخت حباب دار نشن

 

 

 

 

اینم از موادی که تو قالب کیک ریختم

 

بعد میزاریمشون تو فر با دمای ۱۷۵ درجه و به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه (بستگی به دمای فرتون داره میتونه زمان متغیر باشه )

بعد پخت میندازیمشون تو شیره که درست کردیم

طرز تهیه شیره :

شکر +گلاب +زعفران با هم مخلوط میکنیم و میزاریم رو اجاق و هم میزنیم تا شکر حل بشه و کمی غلیظ بشه

نباید زیاد غلیظ بشه اونوقت جذب خاگینه ها نمیشه

 

 

امید وارم خوشتون بیاد دوست جونیاااا


برچسب‌ها: خاگینه, حلوا